neděle 30. května 2010

Mlýňák

Po delší době vinou zraněného prstu jedem s Péťou a Verčou lízt, ještě před víkendem pořádně nevím kam, ale volba padá na Mlýňák, vstáváme hodně brzo ráno ve 2h abychom o půl 7h mohli už lézt. Z minula se mi moc líbila Komba 8A, ale vůbec mně dnes nešla proto jsem hodně rychle utekl, zatím na to není. Pokračujem dál do okolí Škuneru. Verča si posune svou laťku vylezením Lachtana na pěkných 6B+

ještě přidá na první pokus 6A+, Péťa vybojuje dvě 4ky.

Já zkouším nějaký 7áčka, něco jde, něco ne. Moc se mi líbí Tlustá Berta 7C, ale v přelezu mě brání udržení jedný malý lišty na levou ruku.

Na Škuneru zkusím Demasiádo 7C, ze začátku mě to moc nejde, zkusím to vymyslet jinak a po pár pokusech doskakuju do madla a ve výlezu mám trochu štěstí...

cestou nazpátek zkusím ještě Skicross 7C, taková silová jednokrokovka dám tak 30 pokusů, pár je docela nadějných, ale snad příště. Všichni toho máme plný zuby a tak o půl 3h jedeme domů.

PS: 14dní jsem vůbec nelezl kvůli natažené šlaše na prostředníčku levé ruky a je to znát, forma už není, budu muset si zase výkonost na 8áčka poctivě vydřít...

neděle 2. května 2010

Bor, Škrovád aneb, že by konec formy?

S Péťou se v sobotu časně ráno vydáváme na Bor, počasí nám nepřeje, po cestě dost prší a je mokro. Když přicházíme pod Geser zjišťujem, že dnešek bude stát zaprd, skoro všechno je mokrý, tak se rozhodnu trošku zase poskočit s průvodčíkem a fotím pár kamenů, zanedlouho dělám asi 2h dopad na Čubě :)
a pak na Jevišti,

cestou přelézám pár lehčích věcí, včetně mokrého a utrápeného Kozího Příběhu 6C+ a moc se mi líbí Teserakt 7A, ale pěkně těžký, nebo jsem slabej?

 
Vylézám ho asi na 8p na video, den se chýlí ke konci a před 8h jedem dom, tak aspoň jsem udělal, zase kus práce...

V neděli dopoledne jedu s Péťou na Škrovád, mám jasný cíl Detonaci 8A, ale zkrokování vůbec nepřipadá v úvahu, tak jdu ještě zkusit Mrazák 7C, ale tam mě to taky nejde, jsem z toho zklamaný a jedem dom.