neděle 27. září 2020

Sklapsko

 Dnes jsem konečné po létě navštívil Sklapsko. Od Martina Švece je tady parádní perlička oblasti.


                                                              3 metry silně převislý kýl.

Po chvílí se mi daří Floor Is Lava 7C+, hezké kroky, ale ten kámen co tu překáží... :( Hrozně se mi líbí paneláková linie, zkouším kroky, nahecuju se a přelez netrvá dlouho, vzniká Láskyplné Objetí 7C+.




Ještě se dá nastoupit jinak, ve středu stropu, špičky naštěstí drží dobře, zato chyty nejsou nic moc. Problém je, že těch kroků špičkami je více než rukou a dochází síla v břiše. Po krokování si na video nevěřím a to je chyba! Přelez je celkem rychlý, i když tady jsem měl hodně štěstí, břicho už dost povolovalo. Vzniká Špičkový Výkon 8A. Těším se na další návštěvy! 

 

Today I finally made my first autumn visit to Sklapsko to check out a cool new boulder by Martin Švec there.

After a while I climb Floor Is Lava 7C+, the moves are nice but the hindering piece of rock is a pain :( I love the flat line, I try the moves and hype myself up so I finish the climb really fast – and a new Láskyplné Objetí 7C+ boulder is born.

There is also another option in the middle of the ceiling, the toes are pretty solid, but the holds are not. The trouble is that there are more moves on the toes than the good holds and one needs loads of power in the belly. I'm not confident enough for a video and it's a great mistake! I climb the boulder quite fast, though I was a bit lucky, too – my belly started giving up. I made a new boulder – Špičkový Výkon 8A, and I'm looking forward to my next visit!

Žádné komentáře:

Okomentovat