neděle 13. prosince 2020

Modřín

V úterý mám v plánu jet s bráchou na Modřín, klasicky vstávám brzy ráno. Na místě se zdá být sucho, ale pod převisem je vlhko. Zkouším chvilku Wendolové, ale totál nula. Nějak chybí síla, asi mi tak brzké vstávání nedělá dobře. Zkouším Comeback, který nakonec udolám, bráchá přidá delší variantu – to je masakr, obliny, komprese tělem, nohama, hodně pěkné, ale dost těžké.























                   
                     Comeback lajna

Zkusím nějaká 7Céčka, ve kterých shořím jako papír. Chci vyzkoušet Humpi Style. Krásná linie, tady to vypadá celkem nadějně, po pár pokusech krokuji, ale nevyzkouším si úplný výlez z madla na hranu. V jednom pokusu dolezu až sem a asi 2 minuty tady stepuju a místo toho aby mi odteklo, tak mi natéká. Zkouším kde co, ale jdu dolů – škoda, pro tohle se musím při další návštěvě vrátit.

 

On Tuesday I plan to go to Modřín with my brother and as usual I wake up early in the morning. It seems dry there but the  overhang is a bit moist. I try Wendolové with zero sucess. I'm somewhat weak, I guess waking up early doesn't work well for me. I try Comeback and eventually I'm successful, Martin adds the longer version, too, which is super cool but awfully tough.

I try several 7Cs but all in vain and I also want to try Humpi Style, a nice line which looks really promising. I do all the moves one by one but I don't try to climb from the bucket to the edge. Once I get quite far but then I get stuck for about 2 minutes, my arms get  swollen and I go down. Too bad. I definitely must come back and give it another try.

Žádné komentáře:

Okomentovat