čtvrtek 13. srpna 2009

Loučovice + Jiskra + Židárna

Chceme jet s Martinem do Zillertalu, ale nevychází počasí, a tak volíme ústup směr Loučovice. V neděli navečer máme sraz s Majzlíkama před Loučovicemi na parkovišti. V pondělí už jdeme celí natěšení lézt, po výrazném boji dávám Ručičky 7C SD, poté přidávám spoustu boulderů do 7A. Martin dá pěkně PIN Kód 7C/7C+.

V Dřevorubci 7C jsem zjistil, že jsem moc slabý na lištu, Martin ji vzápětí urval, ale mám ji doma. Ve čtvrtek se vydáváme na Jiskru a Židovu Strouhu, zkouším jedno skokové 7B+, Martin už doleze do topu, ale urve kramli, opět musí lézt znovu, dolézá do madla a navrhuje 7C. Přesouváme se na Židárnu, kde se nám moc líbí Babočka Admirál, velice svižné a pěkné 7C. Po pár pokusech dáváme.

Tajemství Iluze se mi zdá na 7A dosti těžké, navrhuji 7A+.

V pět hodin vyrážíme zničení na padrť domů.

Video Z Babočky Admirál 7C na:
http://uloz.to/2289391/babocka-admiral-7c-stepan-stranik-13.8.2009-zidarna.wmv

At first Štěpán planned to go to Zillertal with Martin but the weather changed the plan, so they went to Loučovice instead. On Sunday they meet Mázl family, too. On Monday Štěpán successfully finishes Ručičky 7C SD, after a long struggle, then he does many boulders up to 7A. Martin climbs PIN Kód 7C/7C+. When climbing Dřevorubec 7C Martin plucks the crucial hold, so Štěpán keeps it as a lucky charm but gives this route up.

On Thursday they go to Jiskra and Židova strouha, where Štěpán tries a 7B+ based on jump. Martin gets to the top of it but plucks something again, so he has to climb further and the result is 7C according to Martin's suggestion. Then they move to Židárna and choose to climb Babočka Admirál 7C, which they like a lot. After several attempts they climb it. After that Štěpán focuses on Tajemství Iluze which he thinks more difficult than 7A so he suggests a grade of 7A+.

At five they set up for home.

A video of Babočka Admirál 7C:
http://uloz.to/2289391/babocka-admiral-7c-stepan-stranik-13.8.2009-zidarna.wmv

Žádné komentáře:

Okomentovat