neděle 6. září 2009

PB Session 2009

V pátek jsme domluvení s Vildou a Káťou na Škrovád. Po rozlezení se přesouváme na sektor Sarajevo a dáváme s Vildou místní pěkné 7C Mr. Silák. Ve tři jedu domů, abych si připravil věci na pěkný víkend.
Na víkend jsme pozvaní na jedno pěkné setkání PB Session na Bystřičku a okolní oblasti. Jedeme už v pátek večer a cestou se hodně bojíme, protože s počasím to nevypadá vůbec dobře. Večer přijíždíme asi v 9h a jdeme pokecat do místní hospůdky.

Ráno se probouzíme, docela fouká a je pěkná kosa, jdeme na první šutr - Pedofil - kde Martin s Vildou vylezou nové 7B(+). Martin dává asi po půl hodině krásný boulder, který byl právem pasovaný na TdTP, Otevřená Náruč 7C+.

Pokračujeme výše, kde jsou i lehčí pěkné bouldery. Martin zkouší další projekt, Velkou Hubu, kde bude klasa určitě nad 8A. Já tam dám zdejší 7A+/7B,

kde se trochu vytrápím, klasa mi zde příjde přinejmenším zajímavá. Moc se nám líbí Bugs Bunny 7A+ a ještě pár lehčích, které dáváme. Večer jdeme opět do hospody a dáváme pár piv, proběhne nejedna griotka a u auta pokračuje druhá stage. V neděli navštěvujeme druhou okolní oblast, ale jsme už na hadry, tak lezeme už jen pro radost a po obědě jedeme domů.



On Friday Štěpán goes to Škrovád with Vilda and Káťa. They climb at Sarajevo sector where Štěpán and Vilda do a nice 7C, Mr. Silák. Then Štěpán goes home to pack, because he and his friends had been invited to spend a weekend on a session at Bystřička and the nearby areas.

The next morning it's cold and windy. The first stone to be encountered is Pedofil. Martin and Vilda climb a new 7B(+) there. Martin also climbs a boulder signed as TdTP, Otevřená Náruč 7C+.

They move higher, where there are some easier boulders. Martin tries another project - Velká Huba, which looks like more than 8A. Štěpán climbs a 7A+/7B, though with a bit of trouble. They also like Bugs Bunny 7A+ and several other easy boulders. The long day is finished by a feedback in a local pub.

On Sunday they visit another area but they are too tired to climb seriously, so they climb just for fun and after lunch they go home.

Žádné komentáře:

Okomentovat