úterý 29. prosince 2009

Petráč


Dnes jsme měli s Michalem Štěpánkem na programu jet na Petráč. Vstáváme ve 4 hodiny ráno a v 8 už upalujeme na Větrnou Hůrku. Musím říct, že některé bouldery se mi líbí dost, v rychlém sledu dávám Emily a No Exit, pak se pouštím do Jana Kubiše a Žihadla, obě 7C+, v Janovi mi chybí trošku síly navíc a v Žihadlu určitě lepší lezačky, no jo, ty výmluvy...


Michal atakuje Emily, ale zatím bez úspěchu, na řadě jsou Hřbitovní Kameny, ale je zde sníh a zamrzlé výlezy, takže se vracíme zpět na parkoviště a vyrazíme směr Brána. Cestou naštěstí potkáváme Standu a Honzu, který nám ukáže, co by šlo lézt, tak jdeme na Krunýř a zde se úplně rozkašujeme. Mně se líbí Slavíci, ale mírný výpadek z tréninku hlásí, že ta síla, co byla na Mejcupu, není, ani kdybych se stavěl na hlavu. Takže sice dávám spoustu pokusů, ale ne-e.

Michal uchvátí Vlez Mi Na Záda, spíš bych to viděl na 7B. Já pro změnu nechávám srdíčko ve Španělovi, po pár výpadcích z výlezu je to tam. Pak už nikdo z nás nemůže a můžeme už jenom snít o další návštěvě na Petráči v roce 2010. A tak valíme na 3 hodinovou cestu dom...




The next bouldering session was planned at Petráč. Štěpán went there together with Michal Štěpánek.

Štěpán had a quick start with Emily and No Exit, and after that he went for Jan Kubiš and Žihadlo, both 7C+, but he lacked strength for climbing Jan and better shoes for Žihadlo.

Michal started climbing Emily but he haven't finished it yet. So they moved to Hřbitovní Kameny, which were, however, covered with snow and frozen, so they had to give up and go to Brána. Fortunately they met Standa and Honza, who gave them some climbing tips. At Krunýř Štěpán tried Slavíci, but he wasn't strong enough to do it as he was dropping training a bit, lately.

Michal climbs Vlez Mi Na Záda, which Štěpán sees as 7B. The latter then climbs Španěl. Then they are both too tired for climbing anything else, so they go home, looking forward to the next visit in the year 2010.

Žádné komentáře:

Okomentovat