sobota 5. prosince 2009

Škrovád opět nezklamal :)

Opět jsme zavítali na náš milovaný Škrovád. Dáváme si sraz v 9h ve Slatiňanech s Honzou Chválou, rozlézáme se v okolí Kazatelny, Honza seká jeden boulder za druhým a my s Marťou opakujeme pár starších věcí. Fotka z již vylezené Mucholapky 8A+, z jebky morfo skok do článkové lišty.



Pokračujeme na Kunhutinu Modlitbu 7C/C+, zjišťujeme s Honzou, že 0 bodov.


Honza přelézá lehčí bouldery a vydáváme se směrem na Sarajevo. My s bráchou máme každý svůj cíl na laně, já Zločin XIa (10-), který po velkém boji nakonec dávám, dnes asi na 10. pokus a mám z toho obrovskou radost, protože druhé jištění jsem cvakl trochu zázračně.


Marťa ve svém projektu vypadá dost nadějně, a tak nenechá nic náhodě a na Škrovádě vzniká zatím asi nejtěžší cesta Železná Panna XIa/XIb (10-/10). Vracíme se zpět k Honzovi, který mezitím poseká Mr. Siláka 7C


a skoro všechny věci do 7B. Vidíme, jak nadějně pokusuje v Knedlajsovi 7B+,


ale ten zatím odolává, já po perfektním programu od Honzy dávám dva resty z minula Al Kajdá 7B a konečně na xtý pokus Ledárnu 7B, chtělo to prostě sílu v prstech. Příjemně unaveni se o půl 4h vracíme ke svým domovům.

Štěpán with Martin and Honza Chvála went to Škrovád again this weekend. After warm up near Kazatelny Honza starts defeating one boulder after another and Štěpán with Martin repeat some older stuff. 
Then they proceed to Kunhutina Modlitba 7C/C+, but neither Štěpán, nor Honza is successfull.

Honza does some easier boulders and stays at Sarajevo whereas Štěpán with Martin have their own plans. Štěpán tries his old project on the rope Zločin XIa (10-),which he finally climbs after a long struggle and is very happy about it.

Martin's attempts in his project also look very promising and in the end he creates probably the most difficult route at Škrovád, Železná Panna XIa/XIb (10-/10). They go baxck to Honza who in the meantime climbed Mr. Silák 7C and almost every boulders up to 7B. Also he makes nice attempts in Knedlajs 7B+ but so far without success.

Honza gives Štěpán some advice concerning Al Kajdá 7B and Ledárna 7B after which Štěpán climbs both of them. It required strong fingers. After that they go home again.

Žádné komentáře:

Okomentovat