sobota 10. září 2011

MČR Praha

Vrcholem letošní domácí boulderové scény bylo MČR v Praze. Kvalifikace se lezla na Lokálu stylem fleš a finále bylo připravený v rámci Joyride v Praze na Braníku. V kvaldě se mi podařilo dát 7 boulderů docela snadně, ale ten osmý za boha ne, nakonec mi to stačilo akorát do finále.



Ve finále jsem šel teda první, bylo docela velký vedro, dost mi to nešlo, cítil jsem se slabě a 10 místo bylo mým současným maximem. Martin vyhrál o prsa těsně před Honzou Chválou, rozhodovala jedna zóna u Martina navíc, ostatní kluci se perfektně rozřadili. V holkách to dopadlo trošku smolně Věra, Nelly a Lenka, daly všechny 4 bouldery OS a tak rozhodla kvalifikace, ve který vyhrála Lenka, před Nelly a Věrou. Myslím si že se celkově závody dost povedly.

                                                               boulder  č. 1

                                                             boulder č. 2

                                            boulder č. 4









The main event of our boulder scene was the Championship of the Czech Republic in Prague. The qualification was on Lokál in flash style and the final was prepared as a part of Joyride at Braník. In the qualification I managed 7 boulders quite easily but didn’t manage the eight one but it was enough for the final. 

 I went first in the final, it was really host and I felt weak and the 10th place was my current maximum. Martin won over Honza Chvála by one zone, there were bigger differences among other guys. In the women’s category, Věra, Nelly and Lenka made 4 boulders OS so the results were set according to the qualification. I think that all in all the competition was very good.

Žádné komentáře:

Okomentovat