čtvrtek 26. dubna 2012

Netopýr Ušatý


Tak dnes konečně po třech návštěvách na Lidomorně padl projekt. Nastupuje se vpravo od Eura v 6C ze spoďáku  - obě ruce ( z dřepu ) a jde se doleva do Eura 2000 a jím výlez. Jedná se o silovou ladičku, kde každá chyba je drahá a dá se spadnout skoro všude. Přišlo mi to těžší 8A nebo A/+



Pak jak splašenej hledám nějaký projekty a nedaleko nacházím famózní lehce převislou linku, start z malýho bočáku, doprava do lepšího a pak ještě zajímavý a nelehký výlez, myslím si že by to mohlo být někde do cca 8A. Kousek vedle je ještě parádní převislý kýl, ale ten jsem nevyfotil.



Plán víkendu je následující, zítra jedu s Peťou do Lešova, v sobotu snad pojedem fandit Marťasovi na semifinále SP do Vídně a v neděli již na zmiňované 2 projekty, takže se moc těšíme.




Netopýr ušatý ("Long-eared Bat")

After three trips to Lidomorna, I finally sent a project today. One should start on the right side from a sitting position and go to the left towards Euro 2000 and to the top. It is a power-based yet fine thing. Any mistake will be noticeable here and you can easily fall almost everywhere. I found it a harder 8A, maybe 8A+.

Then I was desperately searching for some projects and found a superb overhang nearby: The start is on a left side-pull, then again a right and better one and finally an interesting, not-so-easy finish. I guess it could be somewhere under 8A. There was also a great keel just nearby but I didn't shoot it.

The plan for the weekend is to go to Lešov with Peťa. Then, we hope we will be in Vienna on Saturday supporting Martin at the race. And we are also looking forward to Sunday and the two already mentioned projects.


2 komentáře:

  1. Pekný:) tesím se na nedeli;) sme to s Nevelajzem taky takhle nejak zkouseli minulý rok, mám dojem že sme startovali ještě o kousek níž, takže tam pujde třeba ještě Low start;)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně to přišlo už takle zbytečný, ale určitě by to šlo, ale hlavně jestli se spojí Terannova a toto, tak máme první 9A na světě, co Ádo? :)

    OdpovědětVymazat