neděle 21. ledna 2018

Labák a Sasko

S bráchou se domlouváme na lezení na severu. Sraz máme v Sasku okolo polední, a tak mám čas podívat se na novinky v Labáku. Nejdříve navštívím Karbid, je to krásná lajna přes mega oblinu, po chvíli krokování dávám. Další zastávkou je Heartbreak, super medvědice. Na dvě části to jde, na kusovku nějak není vytrvalost.

Přejíždím a už si to šlapeme do kopce k převisu TV-Show. Po rozlezu zkoušíme Ion, krásnou lajnu v čistém stropě, ale tady nám dává stopku vlhká lišta. Brácha mezitím proběhne Sprint a hodně rychle TNT, sílu má obrovskou, to je vidět.

Utíkáme na Kosmodrom direct, po chvílí ladění pata a obliny dobře drží, přelézáme oba. Ještě zkoušíme vedlejší Bajnokur, ale to je jiná káva.


                                       Kosmodrom Direct

Při zpáteční cestě se stavujeme na Heartbreak, už mi to moc nejde, ale aspoň tréninkově...

Together with my bro I made plans for some climbing at North. We're going to meet at Sasko at about noon so I have time to check out the news in Labák. First I go to a great Karbid line, which I send soon after I start trying the moves. My next stop is Heartbreak. Divided into two parts it's quite ok but as a whole it's pretty tough.

Then I drive a bit and soon we are heading to the TV-show overhang. After the warm up Martin and me go for Ion, a beautiful line in a clear ceiling, but we're stopped by a moist ledge. In the meantime Martin runs through Sprint and TNT - he's really super strong. After that we run to Kosmodrom direct and after a bit of thinking we both finish. Also we try Bajkonur, but it's too hard.

On our way back we stop at Heartbreak, I'm no good in it but at least it's a bit of training for me.

Žádné komentáře:

Okomentovat