sobota 4. ledna 2020

Novoroční Holštejn

Na Nový rok mám s bráchou v plánu jet do Krasu, bohužel strop u Zety je mokrý, a tak volíme Holštejn - Lidomornu. Všechno je parádně vyschlé a drží to nesmírně. Já lezu po 10 dnech úplného odpočinku jak od lezení, tak od práce. Mrknu do Leda Kosti, ale ta je dnes těžká. Přesunuji se na Atleta Skokana, lehký start a pak morpho rozpažka do topu. Mám to tak tak, musím vše přesně trefit abych držel top.

Mezitím brácha parádně dá Iceberg, úlet 8C: těžkýzačátek, pak nález do Leda Kosti a vytrvalostní dolez s 7C krokem do topu. Krásný výkon. Já zkouším prodloužení Atleta Skokana - Zkratka Machrů, přidá se 7C+ do 7B+. Začátek si dobře vyladím a asi čtyřikrát padám v rozpažce, posledním pokusem se dobře vyhecuju a držím top, pěkné zakončení dne.



On the New Year's day I plan to go to Kras with my brother but the ceiling at Zeta is wet so we decide to go to Holštejn - Lidomorna. Everything is nice and dry and good. I'm climbing after a 10-day break from both work and climbing. I check out Leda Kost, but it seems tough today so I move to Atlet Skokan, a boulder with an easy start and a morpho reach to the top. I barely finish, I need to be precise to hold the top.

In the meantime Martin climbs Iceberg, a crazy 8C with a tough start followed by climbing through Leda Kost and the endurance finish with a 7C move to the top - an amazing achievement. I try the prolonged verison of Atlet Skokan - Zkratka Machrů, adding 7C+ to 7B+. I work on the first part and fall about four times from the reach but manage to really motivate myself with the last attempt and I finally get the top. A nice ending of the session.

Žádné komentáře:

Okomentovat