pondělí 26. dubna 2021

Babí lom a jární návštěvy

Během posledních pár týdnů jsem jezdil hoblovat Hloubku Ostrosti na Babím lomu. Je to super lezení s nejtěžším rokem na konci. Lezu to malinko jinak než kluci a během čtyř dní přelézám. Ještě přidám Kovového Panáčka a Velikonoční Nákyp, oba bouldery pod rozhlednou. 

Hned mě napadne spojení spodem do Reaktivního Granátu. Při další návštěvě se mi po 2 hodinách daří boulder proběhnout bez chybičky, vzniká tak Ostrá Munice

Zkusím Lidskou Bestii a málem vylomín startovací chyt z 8A+. Ještě se dolezu pod rozhlednou na boulderech do 7C, další den zajedu na Raketu zpevnit chyty a pro jaro je tady hotovo.

                           Ostrá Munice

Lately I've been working on Hloubka Ostrosti at Babí Lom – a cool climb with the hardest move at the end. I climb it a bit differently than the other guys and after 4 days I finally succeed. I also add Kovový Panáček and Velikonoční Nákyp – both these boulders are located under the watching tower.

I think about making a link to Reaktivní Granát and on my next visit I make it happen. A new boulder – Ostrá munice – is born.

I then try Lidská Bestie and I almost break off the first hold of the 8A+. I also do some 7Cs under the watching tower, on the next day I visit Raketa and that's it: as for the spring climbing I'm done here.

Žádné komentáře:

Okomentovat