úterý 22. září 2015

ČP Slaný a Sněžník

Už v pátek odpoledne vyrážíme do Slaného na večerní kvalifikaci, podaří se mi mi všechno vylézt a bez problému postupuji mezi nejlepších dvacet. Semifinále je v plánu až o půl třetí a tak na spánek je času dost. Semifinále to už je jiná písnička. Je docela teplo a bojuju jak to jde, dávám dva topy na šest pokusů a bojím se, že nepostoupím do šestičlenného finále, nakonec mi to těsně vychází z pátého místa. Finále je na programu v 8h, leze se svěťákovým způsobem a je to velkolepá show, suveréně vyhrává Adam, který dá všechny čtyři bouldery na pět pokusů, druhý je se třemi bouldery na šest pokusů Chválič a třetí brácha, kterej má horší zóny. Já dřu jak můžu, čtverku dávám posledním pokusem po limitu a končím stejně jako minulý rok na bramborovém příčce, s jedním pokusem navíc než Honza a Martin. Trochu mě mrzí zbytečného pokusu na dvojce, ale takový jsou závody a třeba příště to výjde o kousek líp. Moc bych chtěl poděkovat za úžasný závod Jirkovi a Romanovi a jejich týmu, bylo to špičkový. V neděli jedeme s Peťou na Sněžník, ale únava ze závodů se velice rychle projevuje. Zkouším Ribstole, ve kterým se po hodině úplně zatavím, vypnou mi ruce a frčíme do Brna.

                                                                        
                                                                         Finále č.1


                                                                     Finále č. 2


                                          Finále č. 3 - prokletý kolmáče, jak je natrénovat?
               

                                                                       Finále č. 4


On Friday afternoon I am off to Slaný for an evening qualification, I manage to climb everything and without problems get through among the best twenty. The semi final is planned for 2:30 p.m., so there is a lot of time for sleep. The semi final is different, it's quite warm but I fight as much as I can. I have two tops at six attempts and I am afraid I won't make it to the six-member final. In the end I scrape through from the fifth place. The final is scheduled for 8 p.m., world cup style and it's a spectacular show, decidedly won by Adam (4 boulders at 5 attempts), followed by Chválič (3 boulders at 6 attempts) and my brother is third. I work as much as I can, make No. 4 in my last attempt after the time limit and just like last year I end up on the fourth place, with one attempt more than Honza and Martin. I am sorry about a useless attempt on No. 2 but that's sport and maybe next time it will be a bit better. I would like to thank for a great contest, it was excellent. 

On Sunday we go to Sněžník with Peťa but I get tired really fast after the contest. I try Ribstole but after an hour I am a dead mean, my arms stop working, so we go back to Brno.

Žádné komentáře:

Okomentovat