neděle 22. ledna 2017

Desetiboj Praha

Minulý čtvrtek se konal druhý díl desetiboje, tentokrát poprvé v Praze. Chyběl tady brácha, který z pracovních důvodů nemohl. Před desetibojem jsem se asi málo rozehřál a rychlost se mi moc nepovede. Na visu na jedné ruce zkouším oproti minule druhou ruku, která by měla být silnější, ale opak je pravdou, tady si o dost pohoršuji. V některých disciplínách se naopak zlepšuji, ale na Adama, to vůbec nestačí. Oproti Ostravě je o mnoho silnější a i přes zaváhání v jedné disciplíně jasně o 500 bodů vítězí. Končím s velkým náskokem na druhém místě, třetí je Michal Běhounek. Díky za pěknou atmosféru a za měsíc v Brně...


                                                             Foto: Lukáš Bíba


                                                                 Foto: Lukáš Bíba


                                                                     Výsledky

Last Thursday the second part of the decathlon took place and for the first time it was in Prague. My brother missed it because of his job. 

Before the decathlon I seem not to have warmed up enough so I'm quite slow. During the competition in hanging on one arm I try the other hand than in Ostrava. It should be stronger but it's actually quite the opposite so I loose points. On the other hand, I improved in some other disciplines. However, I still can't match Adam. Compared to his performance in Ostrava he's much stronger and despite a moment of hesitation during one of the disciplines he is 500 points ahead of me so I end up second and Michal Běhounek is third. Thanks a lot for the great atmosphere and see you in Brno within a month!

Žádné komentáře:

Okomentovat