neděle 15. listopadu 2009

Oldříš

V sobotu jedeme s Marťou na Oldříš, kde se k nám připojují Katka s Vildou, rozlézáme se na pěkných, ale kratších věcech v okolí Moskytu.

Jdeme dál, ke kameni Brambora, na kterém to tady vlastně všechno začalo. Opakuju Dlouhého Dlouhána 7A,

Marťa dělá variantu Špatného Morálu za 6C+, bez kamene dole. Káťa leze vedle 6B, ale nátah je zatím příliš dlouhý. Pokračujem k Ufonátorovi 7B,

kde Vilda po pár pokusech dává, já jsem to měl jako jasný cíl, ale nevyšlo to. Po cestě k Jeskyňce, Vilda přidává ještě jeden pěkný boulder Všechno Hezké Jednou Skončí 7B. V okolí Jeskyňky zakládáme tábor a lezeme každý to svoje. Kluci Honza Chvála s Martinem zkouší morfo Projekt cca 8A+.

Vilda tady z první smrkne krásný boulder Mňau? 7B. Káťa zkouší krásný traverz za 6B,

který ji o kousek nepouští a já ho vylézám s variantou ze sedu za cca 6C. Čas ubíhá, a tak se odebíráme k Honzovi domů na boulderovku, kde asi hoďku a půl bušíme.



On Saturday Štěpán with Martin go to Oldříš where they are joined by Katka and Vilda. As a warm up they do some stuff near Moskyt stone. Then they move to Brambora stone and Štěpán repeats Dlouhý Dlouhán 7A. Martin tries a variety of Špatný Morál 6C+ and Káťa climbs a 6B.

They continue at Ufonátor 7B. Vilda climbs it after several attempts but Štěpán doesn't. Vilda then adds Všechno Hezké Jednou Skončí 7B to the list of his successes. They set a camp near Jesky+nka stone and each of them minds his or her own business. Honza Chvála woth Martin try a morfo project about 8A+. Vilda climbs a nice boulder Mňau? 7B. Káťa tries a travers 6B but doesn't succeed. Štěpán does the same but from sitting posititon, so it's 6C. Then they go to Honza's to the gym.

Žádné komentáře:

Okomentovat