neděle 28. března 2010

Z Lomnice na Škrovád

Tak mám závody za sebou, a naštěstí to pro mě jako stavěče dopadlo dost dobře. Cesty byly vytrvalostní a snad všichni si zalezli. V holkách vyhrála Nelly Kudrová a v mužích Martin Stráník.

V neděli máme s Péťou v plánu mrknout se na chvilku na Škrovád. Jak přijedeme, hned potkáváme Vildu a Katku. S Vildou máme v plánu udolat Lexikon Mrdek 7C a mě se po chvíli nečekaně zadaří, Vildovi po asi 45 minutách taky.

Po chvíli přichází Vildovi rodiče, a tak se loučíme. S Peťou se ještě jedu podívat nedaleko na jeden převis, strop je to parádní, ale matroš nic moc, tak jedeme dom...


At weekend  Štěpán attended the competition where he held the important function of the builder of the routes. He was quite successful - the routes demanded persistence and everyone had his or her piece of climbing. In the women's category the winner was Nelly Kudrová and among the men Martin Stráník.

On Sunday Štěpán planned to go to Škorovád together with Peťa. As soon as they arrived they met Vilda and Katka. Štěpán with Vilda went to climb Lexikon Mrdek 7C and Štěpán quite surprisingly succeeded and Vilda as well.

Then Vilda's parents showed up, so Štěpán and Peťa went to check a nearby overhang. The ceiling was good but the rest nothing special, so they went home. 

Žádné komentáře:

Okomentovat