pondělí 11. března 2013

Škrovád

V neděli je nic moc počasí a rozmýšlím, kam bychom s Peťou vyrazili, volba padá na náš "domácí " Škrovád. Z průvodce vyčtu, že by mohli být nějaké projekty v sektoru Brusy, ale po omrknutí jsem zklamán. Jdem na Sarajevo, je tady pár těžkých restů. Zkouším Detonaci 8A, ale trochu vlhké chyty mě brání v přelezu, tak si aspoň vylezu kratší verzi za max 7C+.



Pak mě napadá, že bych to mohl napojit do Mr. Siláka, to už má jiný grády. Skroro hodinu nemůžu přelézt klíčové místo Detonace, jak ho dám, tak ještě padám v Mr. Silákovi. Dám chvíli pauzu, všechno pěkně sedne a držím TOP. Myslím si, že je to někde na hraně 8A s výstižným názvem Mr. Powerful... Péťe se podařilo natočit přelez Detonace a musím jí poděkovat za skvělou podporu :)






Škrovád


Sunday weather was not particularly good so Peťa and me were thinking where exactly to go. In the end, we decided for "our" Škrovád. According to the guide, there were supposed to be some projects located in Brusy area. Nevertheless, I was disappointed after I saw it. We went to Sarajevo- an area with a heavy backlog of things to do. I was trying Detonace (8A) but the moist holds prevented me from climbing oit over. So I settled for a lighter version (max. 7C+).

Then it occured to me I could merge it with Mr. Silák, and well, that was more like it. For about an hour, I couldn't get over the Detonace's key spot but then I did it. I deserved a moment of pause, everything was fitting well. Péťa managet to shoot me climbing over Detonace. I have to thank her for the support!


Žádné komentáře:

Okomentovat