neděle 28. dubna 2013

Poslední jarní Škrovád

V sobotu mám v plánu s Peťou zajet na Škrovád, cíl je jasný Detonář. Počasí hlasí, že dopoledne by pršet nemělo. Rozlezu se v Teroristovi 6A+? a prvním ostrým Detonáře posílám, i když v závěrečém fixu mám i dost štěstí. Endík mezitím šťourá do pařezu a chytá hromadu klíšťat, bez výsledku zkouším Mrazák.



Přesunem se na Mučírnu, kde chvilinku zkusím Ježka Na Koloběžce, takový dlouhý skok, to mi nejde, tak jdu na Subjektivní Mučení a to je NÁDHERA! Neberoucí hrana, mě zastavuje asi v půlce. Náš výlet zakončíme u Cik Caku, kde Peťe vymyslím jednu linii, i když nemá lezecký věci, tak má radost, že si může zalízt a po chvíli úsek hravě přelízá.



Kunhuta vedle u mě hlasí nula bodů, tak jdu ještě chvilku zkusit Subjektivní Mučení, ale už se oteplí, síla moc není a začne lehce pršet, ( samé výmluvy ) tak balíme a jedem domů...

PS: Moc nedoporučuju chodit do všech sektorů za řekou, začíná se probouzet nepříjemná fauna. Příště snad na tajný projekt!





This spring's last time at Škrovád

My Saturday plan was visiting Škrovád along with Peťa. Our aims was clear: Detonář. Weather forecast was promising for the morning. Warmed up at Terorista (6A+?), I sent Detonář on my first real attempt (although I got pretty lucky at the final fix). Then I unsuccessfully tried Mrazák while Endík the dog was fiddling with a stump (and catching ticks).

Then we proceeded to Mučírna where I was trying Ježek na koloběžce for a while. There was a very long jump I wasn't able to do so I went to Subjektivní mučení instead -- which was perfect! An edge stopped me half-way to the top, though. Our trip ended at Cik Cak where Peťa came up eith a new route. Although whe didn't have the equipment on her, she was happpy she could try her luck as well -- and sent it without any bigger trouble after a short while.

Nearby Kunhuta saw no points so I moved to Subjektivní mučení again but it got warmer, it started to rain lightly, and my strengh was gone (yeah yeah, all that excuse). We packed up and went home.

PS: I cannot recommend going to the sectors located behind the river as the fauna is waking up and creeping around. Next time (hopefully): A secret project!

Žádné komentáře:

Okomentovat