středa 17. září 2014

Svatba, Karlovy Vary, Sněžník, Tisá, MČR Slaný

Za poslední týden a půl se toho událo hodně. 6.9. jsme s Peťou měli úžasnou svatbu, vyšlo nám vše podle představ, hlavně že nepršelo a bylo hezky.



Po svatbě pádíme do Karlových Varů, kde jsme si to nesmírně užili - relax, dobré jídlo, procházky, masáže, vyhlídka, muzeum, prameny atd...













Dalším naším cílem je Sněžník, kde se ubytujem nejdříve ve Hřebenové Boudě pod Sněžníkem, poté v Tisé na Konci. Na šutrech jsem nejdříve zkoušel nějaký osmičky, ale ty mi vůbec nešli a proto lezu pro radost do 7C. V sobotu ráno vyrážíme na naši poslední destinaci na MČR do Slaného. Velkolepé pódium s krásnými profily a ještě hezčími bouldery. Pro mé překvapení vyhrávám kvalifikaci, což se mi už dlouho nepodařilo, v tu chvíli měl pro mě závod skončit. Odpoledne je finále holek, kde překvapivě vyhrává Karina Bílková, velká gratulace, těsně za ní skončí Nelly Kudrová a Katka Zachrdlová. Naše finále je naprosto parádní, nervózitu potlačím na nulu a leze se mi dobře, jedničku dávám na OS, bohužel se zatavím ve dvojce, kde v Golfu pozdě přicházím na výměnu, to mě stojí obrovské množství sil, za 5 minut nedokážu odpočnout a ve trojce mě to stojí dva pokusy, kde zbytečně padám z topu, dalším pokusem z posledních zbytků sil se štěstím dávám, jsem úplně mrtvý, říkám si jestli čtyřka nebude lehká, tak to bude zlý, mé předpovědi se vyplnily. Příliš pozdě přicházím na skok, dolezu až do zóny, kde už úplně odpadnu, škoda, stojí mě to druhé místo, celkově dávám tři topy na 9 pokusů a je z toho jako z Teplic bramborové umístění, rozhodně nemůžu být spokojenej, vyhrál jsem kvalifikaci a cíl bylo být na bedně, to se jako v Teplicích nepodařilo, trošku smolný dva závody.










Závěrem bych chtěl moc poděkovat Jirkovi Žákovi a Romanu Kozelkovi, za super závod, je vidět, že když se chce, tak to jde, nemůžu se dočkat, co kluci vymyslí na další rok, a ostatní co jste tu nebyli přijeďte, tady to stojí za to! Kluci klobouk dolů, jakou máte širokou dětskou lezeckou základnu, to mě dostalo, jste lidi na pravém místě, hlavně vydržte, dík.






In the last week and a half, a lot of things happened. On 6 September we had a great wedding with Peťa, everything went as we wanted, most importantly it didn't rain and the weather was nice. 

After the wedding we are off to Karlovy Vary, which we nejoyed tremendously - relax, good food, walks, massages, view, museum, springs, etc. 

Another destination was Sněžník. First we stayed at Hřebenová Bouda under Sněžník, then in Tisá at Konec. First I tried some 8's on the rocks but I didn't do any well, so I climbed up to 7C for joy. On Saturday we go to our last destination to the Czech championship to Slaný. A spectacular stage with nice profiles and even nicer boulders. To my surprise I win the qualification, which I haven't managed for a long while, the competition was supposed to stop for me at that point. In the afternoon it's the girls' final with a surprise winner Karina Bílková, big congratulations, followed by Nelly Kudrová and Katka Zachrdlová. Our final is absolutely great, I surpress my nervosity to zero and really enjoy the climb, I make No 1 OS, unfortunately I get stuck in No 2, which costs me a lot of powers, I can't get enough rest in 5 minutes and it costs me 2 attempts in No 3, where I fall off the top unnecessarily, I make it at the last attempt of the last remnants of forces and I am dead. If No 4 is not easy, I say to myself, it will be bad -- and my fear came true. Too late I figure out the jump, I make it to the zone, where I drop out, in total I make three tops at 9 attempts and it's the fourth place just like in Teplice. I can't be satisfied, I won the qualification and the aim was to be among the first three, which didn't work out just like in Teplice, two unlucky competitions. 


At the end I would like to say big thanks to Jirka Žák and Roman Kozelka for a great contest. It's obvious that where there's a will, there is way. I can't wait what the boys will come up with for the next year. Everyone who missed out, come -- it's definitly worth it! Guys, hat off for how may children there are, you are people in the right place, keep it up!

Žádné komentáře:

Okomentovat