úterý 18. listopadu 2014

Úspěšné Polsko

O víkendu jsme s bráchou byli navštívit naše kolegy v Polsku. První zastávkou jsou Sokoliki, kde mi bohužel ve fleši v Progresu usolí noha, tak dávám na druhej, líbí se mi nižší varianta, která je sama o sobě 7C+, a celkově za 8A- 8A+. Jak udělám první pasáž s velkým štěstím dolézám i tu druhou, mám radost, že dokážu trochu zabrat. Martinovi se podaří vylézt úplně celou linii za 8B. Další zastávkou je Katharsis, moc krásná linie po trochu ostřejších chytech, po ladění prvních dou kroků už nepouštím a dolézám si pro TOP, Martin fleš.





                        Katharsis 8A

Jelikož je za hodinu a půl tma spěcháme na moc pěkný stropový projekt, mně nejdou dva kroky, už není z čeho brát, brácha tuto linii před tmou vylézá a vzniká fantastický boulder Czech Star 8B.



                 Čištění v Czech Star 8B

V neděli tady ještě zůstáváme a přelézáme dva pěkné bouldery. Cestou nazpátek navštívíme Tanvald, kde se nám daří vyléz Pojď Mi Hop 7C, začíná pršet, tak jedem domů. Chtěl bych moc poděkovat Michalovi a jeho kamarádům za průvodcování!

Video http://vimeo.com/111977289

Další info na:

http://martinstranik.blogspot.cz/

http://lowersilesiaclimbing.blogspot.cz/





At the weekend I went with my brother to visit our colleagues in Poland. The first stop was Sokoliki, where my foot unfortunately slides in flash in Progres, so I only make at the second attempt. I like the low variant, which is itself a 7C+, together 8A-8A+. I make the first part and with a lot of luck also the second one, I am happy I am able to use my strength. Martin climbs the whole 8B line. The next stop is Katharsis, a very nice line on a bit sharper holds, after tuning the first two steps I make it to the top, Martin makes it on flash. 

Since it's going to be dark in one hour and a half, we hurry up to a very nic ceiling project, I can't make two steps, no power left, my brother makes it to the top of this lice before dark and a fantastic boulder Czech Star 8B is created. 

We stay on Sunday too and climb two nice boulders. On the way back we visit Tanvald, where we manage to climb Pojď Mi Hop 7C. Then it starts raining, so we ho gome. I would like to thank to Michal and his friend for guiding us!



Video http://vimeo.com/111977289

More info at:

http://martinstranik.blogspot.cz/

http://lowersilesiaclimbing.blogspot.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat