pondělí 1. dubna 2019

Desetiboj Hangar Brno

Minulý pátek se konal druhý a zároveň poslední letošní desetiboj v Brně na Hangáru. Těším se speciálně, jelikož se mi podařilo domluvit silné "chalany" ze Slovenska. Třešinkou na dortu je účast Rustama Gelmanova a Rishata Khaibullina. Už kvalda napovídá, že výkony budou ultra dobré. Rishat vylepšuje svůj rekord na kouli, ale Robo Luby nečekaně ještě vylepšuje na neskutečných 84 sekund! Mně se podaří do finále probít ze 7. místa.

















Finále nemá moc cenu rozepisovat, jeden rekord střídá druhý, výkony jsou neskutečné. Nové rekordy jsou vylepšeny o dost, např. 6,26 v rychlosti od Rishata, Bachar 28 kousků od bráchy, nebo letitý rekord na malé liště od Rustama časem 51,21. Mně se úplně dobře nezávodí, ta lehkost tam hodně chybí. Chtěl jsem atakovat 8600-8700 bodů, ale to se nepovedlo. Zlepšil jsem se ale oproti Ostravě o pár bodů. Vyhrává brácha, ale ne už s tak velkým náskokem, asi o 50 bodů za ním je Adam a třetí je Rustam, já obsazuji 7. příčku. Díky, kluci!















Last Friday the second and the last decathlon of this year took place at Hangár in Brno. I'm looking forward VERY much as I managed to invite the superstrong Slovak guys and the icing on the cake is that Rustam Gelmanov and Rishat Khaibullin are coming, too. The qualification suggests that the performance will be awesome tomorrow. Rishat breaks his own record on the ball but Robo Luby gets even further: 84 seconds, unbelievable! I pass to the final from the 7th place.

The final is astonishing, one record after another. And the new records show a major improvement, such as 6,26 in speed by Rishat, 28 pieces of the Bachar ladder by my brother, or the record on the small ledge by Rustam (time: 51,21). I'm not doing that good, I lack that ease. I was planning to attack the limit of 8600-8700 points, but I didn't. But in comparison to Ostrava I got few points more. My brother won, followed by Adam who had 50 points less, and Rustam was third. I ended up 7th. Thanks, guys!

Žádné komentáře:

Okomentovat