středa 21. září 2022

Liberecko

Minulý prodloužený víkend jsem byl s rodinkou na skvělém výletě v okolí Liberce. Ubytování tentokrát máme v srdci Jizerské padesátky – v Bedřichově. 

Po cestě se stavujeme v Praze na Kavčích horách, mají tady skvělou galerii v České televizi - Déčko pro děti. Počasí nám moc nepřeje, ale dětem to nevadí, navštívíme, Funpark v Babyloně a herničku v Jablonci. Stihli jsme i pěknou procházku po Bedřichově, i když nám docela dost pršelo. 

Já jsem navštívil projekt ve Stráži Nad Nisou, je to pěkná deska přes malé chyty, bohužel brutálně ostré – viděl bych to někde okolo 8B. Přejíždím pod Ještěd, kde je pěkné lezení vedle Matterhornu, tak zase někdy, je tady opravdu moc hezky...

























Projekt okolo 8B ve Stráži nad Nisou, nahoře ve větvích improvizovaná stříška proti začínajícímu dešti.



Stěnka vedle Matterhornu, radost z pohybu a nějaké 7A-7B, nevím zda jsou směry vylezené, stopy maglajzu tam trošku byly.



Moje holky

 

I spent the last prolonged weekend with my family and we made a great trip to Liberec. This time we had accommodation in Bedřichov, in the heart of the "Jizerska 50".

On our way we made a stop in Prague at the Kavčí hory, there is a grea "Déčko pro děti" gallery in the premises of the Czech TV. The weather wasn't so good, but the children didn't mind, we visited the Funpark in Babylon and the playhouse in Jablonec. We also had a nice walk around Bedřichov, though it was raining quite a bit.

I visited my project in Stráž Nad Nisou, a nice slab with tiny holds, too bad these are also brutally sharp. I guess it could be an 8B or so.I drive to teh area under Ještěd, there is a nice climbing next to the Matterhorn rock, so see you there sometime in the future, it's really very nice here...

1 komentář: