čtvrtek 22. dubna 2010

PB Sešn Rohanovský vrch

V sobotu ráno dorážíme s Marťou na Rohanovský Vrch, kde na nás už čeká Vilda s ostatními. Schází se nás cca 15-20, ale do neděle nás zbyde lehce nad 10. Během dne přelézáme spoustu sedmiček, kde bych vyzdvihnul převislé bouldery: Vilíky. Marťa urve ve Zlých Zámcích 7B+ chyt, ale nakonec se shodujeme, že to neztěžkne. Smržák je v tom dost dobře, ale nakonec to odolává. Zkoušíme jeden pěkný projekt, sice je to traverz, ale líbí se nám. Marťa asi po půl hodině a za vydatného povzbuzování z druhé strany přelézá, takže první 8A: PURE. Jdeme dál na krásný převislý kýl Homo Viator 7C, boulder hodně klame, protože chyty jsou docela dobré, ale jsou tak blbě zkosené, že to člověka hodně vyhazuje, já nakonec vymyslím parádní špičku a hned potom dávám i na video: http://www.youtube.com/watch?v=0PlO8XeCBGc
Marťa urve lištu ve One Of The Best 7B, tak to nechává na zítřek... Večer dáváme piva a překvapuje nás, jak velké porce smažáku tu mají, čumíme snad všichni a nikdo není schopen způsobit, aby na talíři nic nezbylo.

Druhý den se probouzím se střepem v hlavě... Kluci Bažant, Monrou, Fíla volí ústup směr motokáry v Budějkách, my toho ještě nemáme dost a jdeme lézt. Na lištovce přelézáme všechno a vytváříme s Marťou novinku Všechno Má Svůj Čas, asi lehčí 7C, je potřeba dost zabrat, ale jde to hned. Konečnou zastávkou je pro nás boulder One Of The Best, který dost zhrubnul, Marťovi to jde nejlíp a po půl hoďce přelézá, prý 7C, já si myslím, že to bude dost poctivé, všichni už jsme dost nahraní, tak asi okolo 4h dorážíme k autu a jedeme směr Brno. Musím říct, že tato druhá sešn byla opět naprosto parádní, díky všem zúčastněným a na další sešn v Boru už se nemůžu dočkat.


On Saturday morning Štěpán with Martin get to Rohanovský Vrch, the place of the pure bouldering session. In all, there are about 15-20 people, but only 10 stay till Sunday. They climb mostly 7s, Štěpán likes the overhanging boulders, Vilíks. Martin breaks off a hold of Zlé Zámky 7B+  but the result isn't any harder because of it. They also try a nice project, travers which Martin with great support of the audience climbs after half an hour. The project gets the name PURE 8A. After that they move to Homo Viator 7C. The boulder is a bit tricky but Štěpán succeeds anyway. The video to watch: http://www.youtube.com/watch?v=0PlO8XeCBGc


Marin breaks off another piece of rock at One Of The Best 7B. So he postpones it to the next day. 

The next morning begins with terrible headache, but Štěpán endures and goes to the rocks. DTogether with Martin he creates a new boulder - Všechno Má Svůj Čas, an easier 7C. The final destination is One Of The Best, which got hoarse. Martin does well and finally climbs it 7C.  Then they set up for home. The next session is planned to take place in Bor. 

Žádné komentáře:

Okomentovat