pátek 9. listopadu 2018

Boom den v Maloměřicích!

Dnes se mi po 8 dní nacvičování podařilo přelézt boulder Phew York 8B v Brně Maloměřicích, jde o čtvrtý přelez. Jedná se o parádní silový strop s velmi nepříjemným font výlezem za 7B+. Hodně mi pomohly poslední dny, konkrétně v neděli silově vytrvalostní bouldery v Sasku. 

V úterý s Pepem fotíme boulder na plakát a neskutečně si v tom potrénuji, furt dokola krok přes spoďák. Místo tréninku na VUT si raději odpočinu a dělám dobře, dnes ráno Phew York po rozlezu pouští na první. 



Podaří se mi ještě vylézt propojku doleva Radioman 8A+/8B FA, krásný den...








  

Today, after eight days of training, I finally climbed the Phew York 8B boulder in Brno Maloměřice. I'm the fourth finisher. The boulder is a great power ceiling with a cruel font 7B+ finish. Last days have helped a lot - like the Sunday spent in Saxony, climbing boulders focused on power and endurance. On Tuesday Pepe and me shoot some photos of the boulder for a poster and I have one hell of a training there climbing the move over an undercling, round and round. Instead of a training session at the University of Technology I take some rest and it's a good decision, this morning I finish Phew York right after the warm up.

I also climb the connection to the left – Radioman 8A+/8B FA, a great day...

1 komentář: