neděle 22. listopadu 2009

Kombinace Levitace 10-

Dnes jsem se vydal už jenom s Burilem do krasu, rozmýšlíme, kam jet, a volba padá na Holštejn. Buril chce zkusit Paní Zimu Expres 10, ale ta je mokrá, tak se na Lidomorně pouštíme do cesty Sámer Issa 10. No oblezu to a zkouším nakrokovat zeshora.

Vrchní boulder mi jde skoro hned, a tak se spouštím dolů, abych si zkusil úvodní část. Nad druhou expreskou nemůžu vyřešit jeden krok, tak ho zvládám až po půlhodině boje. Chvilku si odpočinu a dávám pokus, dostávám se na hranu a tam padám, takže dost dobrý příslib do jara. Cestu pak zkouší Buril, který ve vrchním boulderu ulomí chyt, takže balíme a jdeme na topinku. Rozmýšlíme co dál a napadá nás Kombinace Levitace 10-. Cestu poprvé každý zkrokuje a já na pátý pokus se štěstím přelézám. Ondra padá až v závěrečné pasáži, takže příště je to jeho...

This time Štěpán was accompanied on his trip to Kras by Buril only. They go to Holštejn as Buril wants to try Paní Zima Expres 10. But it is wet, so they change plans and move to Sámer Issa 10. Štěpán tries the moves from above.


The top boulder is OK, so he tries the initial part of the route. There is one difficult move which takes about half an hour to be solved. After a rest Štěpán gets to the edge but falls from it. Anyway, a good promise for spring. Buril tries as well and breaks away a hold. Then they come across Kombinace Levitace 10-. After trying the moves Štěpán climbs it at the fifth attempt and Ondra falls in the final, so it looks good for him.

Žádné komentáře:

Okomentovat