pondělí 2. dubna 2012

Po dlouhé době Holštejn

S Martinem máme v plánu se v neděli stavit na Holštejnské bouldery, je zima víc než jsme čekali, a vůbec se mi nedaří se rozlézt, ale nakonec po víc jak půl hodině, můžu dát solidnější pokusy v nádherném silovém traverzu hodnocený za původních 7B+/C, který oba dáváme a schodujem se na klase cca 7C+, holt některý bouldery jsou tady asi podhodnocený :)



Já jdu na druhý boulder Atletik 2 7C, moc pěkná linie a pohyby. První krok je hroznej zved za krysy a finální těžkej krok mně dělá dost problém, protože mi trochu dojde a už nemám tah na bránu udržet topovej chyt, nicméně se mi to tak po víc jak hodině daří dát.





Martin zkouší ještě nějaký pekla od Adama, který dorazil na svůj lanový projekt nad Evolucí, za kolik to asi bude, 9b+? Doráží slušná banda lidí, ale na lano je dost zima, tak se odebíráme do místní hospůdky a cestou do Brna se stavujem ještě v Blansku, kde Martin dává Jardu 7C a jedem do Štatlu...



After a long time: Holštejn
I and Martin planned on visiting the boulders in Holštejn on Sunday. The weather was chillier than we had expected so the beginnings were quite difficult. I tried some serious attempts in a nice power-based traverse (7B+/C, more like 7C+, some boulders seem to be underestimated here!).

I myself proceeded with Atletik 2 (7C) with a nice line and moves. The very first step was a terrible lift-off, the last move was troublesome as well - I wasn't strong enough to keep it up on the top. Nevertheless, I did succeed after an hour of trying.

Meanwhile, Martin was trying some hard stuff by Adam who did his rope project at Evoluce. How much could it be - 9B+? A decent bunch of people arrived but it was too cold for a rope action so we went off to a local pub. On our way to Brno, we also had a stop at Blansko. Martin managed to send Jarda 7C there. And then finally off to "Štatl"!

Žádné komentáře:

Okomentovat