pondělí 14. října 2019

Druhé 8A Flash!

V sobotu mám s bráchou v plánu Labák. V jedné lokalitě jsem ještě nelezl. Po prudkém kopci jsme dobře rozehřátí, stín a teplota jsou příznivé. Po rozlezu ve Stroposkopu jdu dát Flash pokus v Muletě, brácha perfektně vyradí a se štěstím dávám! Moje druhé 8A Flash, popravdě, nevím, kdy jsem dal první, musel bych se podívat.



Bohužel je to z mé strany všechno, nalézám do dalších boulderů a jako by mi Muleta vzala všechnu energii. Brácha vše kosí v jednom nebo druhém pokusu, neskutečná síla a vytrvalost. Ještě zkouším Prastarou Magii super lajna – bohužel se nedaří.



                                       Prastará Magie

Náladu si trochu spravím na Campusu nad Labem. Brácha ještě zkouší ultimátní projekt přes stisk na Žížale a před 14:00 frčíme směr Choceň. Pěkný den ve skalách.


On Saturday I plan to visit Labák with my brother for I haven't tried one area yet. Going uphill is a solid warm up by itself and the conditions are good. After a proper warm up in Stroposkop I go for Muleta Flash, Martin gives me some great advice and with a bit of luck I send it! My second 8A Flash, I actually don't know when the first one happened, I'd have to check my records.

Unfortunately, this is all I get today. I try several other boulders but it seems like Muleta took all my energy for today. Martin only needs one or two attempts for each boulder, his strength and endurance are unbelievable. I try Prastará Magie, it's a great line but I don't finish it, either. Too bad.

My mood improves at Campus nad Labem. Martin tries an ultimate project with a pinch at Žížala and before 2 p.m. we drive back to Choceň. A good day outdoors. 

Žádné komentáře:

Okomentovat