středa 2. října 2019

Mladkov a Drábovna

K víkendu se bohužel kazí počasí, původní plán Polsko padá, tak si říkám, kam by to šlo, a volba padá na Mladkov. Před 11 lety zde brácha přelezl super silovou střechu Konec Světa. Přicházím jen na to, jak do převisu nalézt a zvednout nohy z předskalí, do chytu pod hranou se bohužel nedostanu, ale baví mě to a je to super výzva.



              Super mrda, trochu jiné béčko...

Odpoledne jedeme na rodinný sraz nedaleko Turnova a v neděli mám v plánu zkusit Koblížka na Drábovně, bohužel jsou chyty vlhké. Skoro pokaždé dolezu do posledního těžkého kroku, ale z těch oblin stékám. Každopádně super krásná převislá hrana, příště za sucha!



 

The weather is getting worse as the weekend is coming, so I drop the original plan (climbing in Poland) and decide to visit Mladkov instead. Eleven years ago my brother climbed a cool power roof called Konec Světa there. I only figure out how to get to the overhang and lift the legs up but I can't get to the hold under the edge. But I have lots of fun anyway and it's a great challenge.

In the afternoon we go to a family reunion near Turnov and on Sunday I plan to try the Koblížek boulder at Drábovna, but unfortunately the holds are moist. Almost every time I get to the last tricky move and then fall. I must definitely try this beautiful overhanging edge next time, when it's dry!

3 komentáře:

  1. Koukám o Batorowku ani zmínka, přitom bouldry parádní, nebo? Zdravím, siláku.T.

    OdpovědětVymazat
  2. Jojo bouldery v Batorowku vynikající, upřímně jsem nechtěl o tom na blogu psát kvůli, však víme...

    OdpovědětVymazat